Kunstgras Marktplaats

Bent u op zoek naar een marktplaats voor kunstgras? Kunstgras-online.nl heeft een eigen marktplaats met coupons die voor bodemprijzen weg mogen. Al onze restpartijen kunstgras mogen weg tegen inkoopsprijzen om ruimte maken voor de nieuwste collecties. Al onze kunstgrassen zijn gefabriceerd in een oer-Hollandse fabriek en voldoen aan alle normen.

Kunstgras Coupons op eigen marktplaats

Wij hebben een ruim assortiment aan coupons op onze eigen marktplaats. Deze coupons zijn allemaal overgebleven stukken uit het vorige jaar die eigenlijk in de weg liggen. Onze kunstgras collecties worden jaarlijks vernieuwd om altijd weer te kunnen voldoen aan het nieuwste materiaal en beste kwaliteit. Dat betekent dat er jaarlijks rollen overblijven. Deze coupons zijn opgedeeld in verschillende afmetingen en worden jaarlijks aangeboden op onze eigen marktplaats.

Betrouwbaar kunstgras kopen

Het voordeel van onze eigen marktplaats is dat je altijd kunstgras koopt bij een bedrijf. Een veelvoorkomende klacht bij marktplaats is het gebrek aan vertrouwen van de koper. Op onze eigen marktplaats koopt u kunstgras altijd rechtstreeks bij ons bedrijf. Dat houdt in bij een geldig Nederlands bedrijf dat ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Zo hoeft u niet te twijfelen of het wel of niet opgestuurd wordt. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid tot afhalen.

Kunstgras kopen op marktplaats?

Ons huidige aanbod bestaat uit 5 verschillende kunstgras restanten. Hierbij gaat het om een grijs en antraciet kunstgras en om 3 groene kunstgrassen. Onze groene kunstgras coupons zijn verschillend in poolhoogte van 30 t/m 40 mm. Deze coupons zijn 100% nieuw en worden aangeboden met een korting van minimaal 50%. Bij deze coupons is het mogelijk om verschillende accessoires bij te bestellen om uw bestelling compleet te maken.

Bent u benieuwd naar onze huidige aanbod van restpartijen en kunstgras coupons? Bekijk nu onze marktplaats en kies uw gewenste afmeting uit. Wanneer u het kunstgras bij ons besteld, kunt u het binnen 2 werkdagen thuis verwachten.