Kunstgras rondom zwembad

Kunstgras rondom een zwembad

Kunstgras rondom een zwembad

Kunstgras rondom of onder een zwembad. Kan dat eigenlijk wel? Niets is zo fijn om tijdens de steeds warmere zomermaanden in Nederland even heerlijk af te koelen in een zwembadje. Dit kan in een ingebouwd zwembad in uw tuin of een tijdelijk opblaas zwembadje. 

Bent u bang dat uw kunstgrasmat beschadigd door het enorme wateroppervlak die u plaatst? Wij snappen dat u zich daar zorgen om maakt, maar dat is nergens voor nodig. Kunstgras is juist erg geschikt als ondergrond voor een zwembad of om rondom uw zwembad te plaatsen. In deze blog leest u waarom.

Kunstgras is gemaakt voor intensief gebruik

Er zijn twee redenen waarom kunstgras enorm populair is. Het is erg gemakkelijk in onderhoud en het is gemaakt voor intensief gebruik. Kunstgras wordt gemaakt van oersterk materiaal waardoor zware materialen zoals een zwembad of een trampoline met gemak geplaatst kan worden. Waar gewoon gras dood gaat nadat er voor lange periode een zwembad op heeft gestaan, hoeft u het kunstgras enkel even op te borstelen om het weer als nieuw eruit te laten zien. Ook chloor op het kunstgras is niet gevaarlijk en zorgt niet voor verkleuringen.

Opblaasbad op kunstgras

Kunstgras om het zwembad heen

Ook om het zwembad heen is kunstgras erg handig. Het heeft namelijk een antislip laag waardoor u of de kinderen minder snel uit zullen glijden. Daarnaast zitten er gaten in het tuftdoek waardoor water ook snel wegloopt door het kunstgras heen. De kinderen kunnen dus een watergevecht doen zonder dat er waterplassen ontstaan op het kunstgras. Kunstgras wordt ook minder heet dan bijvoorbeeld beton waardoor het prettiger is om hier overheen te lopen.

Kunstgras rondom zwembad

Zomerse uitstraling

Met kunstgras behoudt uw tuin altijd een zomerse uitstraling. Uw tuin kleurt altijd groen waardoor het een genot blijft om in te zitten. Het vormt ook een prachtig contrast met het zwembadwater waardoor u Ibiza of Mallorca naar uw tuin kan verplaatsen. Benieuwd welke kunstgras het beste rondom uw zwembad past? Bekijk hier ons kunstgras voor in de tuin

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *