Gratis staaltjes kunstgras van Kunstgras-Online

✓  Gratis kunstgras samples van 25×25 cm

✓   Voel de kwaliteit zelf

✓  Snel en volledig gratis geleverd

 

Bestel nu en probeer het zelf!

Dit zeggen onze klanten:

Kunstgras-Online heeft een hele duidelijke website waarop ook veel uitgelegd wordt over de materialen. Je kunt stalen bestellen, deze worden snel geleverd en in een e-mail krijg je nog wat tips over het gras. Via WhatsApp kun je vragen stellen en je krijgt bijna onmiddellijk antwoord. De levering is snel en ziet er netjes uit.

Waarom kunstgras van Kunstgras-Online?

Kunstgras van Kunstgras-Online is niet zomaar kunstgras. Onze kwaliteit ligt enorm hoog, waardoor ons kunstgras tien tot vijftien jaar meegaat. Het is daarnaast volkomen veilig voor huisdieren, eenvoudig te reinigen en bijna niet te onderscheiden van echt gras. Behalve dat ons kunstgras heel wat mooier is dan! 

Graag lichten we nog wat extra voordelen van kunstgras van Kunstgras-Online toe.

Oh, oh...een plasje

Heeft je huisdier een ongelukje op ons gras? Geen enkel probleem. Een emmertje water eroverheen en het gras lijkt weer als nieuw.

Het Nederlandse weer

We leveren een UV-garantie van acht jaar. Geen dor of verkleurd gras in jouw tuin dus! Kunstgras is daarnaast erg waterdoorlatend, dus in ons klimaat zit je helemaal goed.

Geen groene vingers? Geen probleem!

Kunstgras van Kunstgras-Online is eenvoudig zelf te leggen. We bieden daar volop accessoires voor aan, dus iedereen kan het. Ja, zelfs jij! Waag je je er liever toch niet aan? Dan bieden wij een legservice aan.

Prijs, levertijd en opslag

Kunstgras van Kunstgras-Online is niet alleen het beste kunstgras van Nederland, het is ook nog eens te leggen voor een scherp tarief. We leveren het gras supersnel en als je besluit nog even te willen wachten met leggen, bieden we gratis opslag aan. Handiger dan dat wordt het niet!

Wil je zelf voelen hoe kunstgras voelt?

Wij sturen je graag wat staaltjes van jouw favorieten toe! Elk sample geeft een goed beeld van hoe echt ons kunstgras lijkt en is 25×25 cm. Groot genoeg om even met je blote voeten op te staan dus! 😉 Vraag jouw sample aan via de knop hieronder. Wij sturen je kunstgras staaltje dan geheel gratis en vrijblijvend naar je toe.

Probeer het zelf!

Kunstgras-Online heeft al veel mensen mogen voorzien van een prachtige laag kunstgras in hun tuin of op hun balkon. We ontvingen daarvoor een eindcijfer van een 9,8 gemiddeld, gebaseerd op 38 beoordelingen van het laatste jaar. 100% van onze gebruikers beveelt ons aan. Kijk, daar worden wij nou echt blij van! Wil jij zelf ontdekken waarom iedereen zo tevreden is over het kunstgras van Kunstgras-Online? Vraag hieronder dan jouw gratis kunstgras sample aan! 


Disclaimer*Helaas versturen wij geen samples van gekleurd kunstgras of van restpartijen.

Dit zeggen onze klanten:

In één woord fantastisch!

Super snel geleverd, en werkelijk fantastische kwaliteit. Dit had ik véél eerder moeten doen. Hartelijk dank voor de vriendelijke service

Over Kunstgras-Online

Kunstgras-Online verkoopt kunstgras in alle soorten en maten. Oprichter Sander van Dijk was tijdens een gortdroge zomer klaar met zijn dorre, gele grasmat. Hij verdiepte zich in kunstgras en ontdekte de vele voordelen hiervan. Nederland bood echter weinig aanbieders en het kunstgras dat aangeboden werd, was vaak van slechte kwaliteit. Dat kon Sander natuurlijk beter! 

Het resultaat is Kunstgras-Online: een online showroom waar je eenvoudig gratis kunstgrasstalen aanvraagt, volop persoonlijk advies krijgt van Sander en zijn team, en het kwalitatief allerbeste kunstgras vindt. Het kunstgras wordt gemaakt in Nederland en is daarom snel leverbaar.

Ben jij er klaar voor zelf te ontdekken waarom het kunstgras van Kunstgras-Online zo goed is? Bestel dan nu jouw gratis staaltjes en ontvang ze binnen een paar dagen in je brievenbus!

Dit zeggen onze klanten:

Een van de betere bedrijven waar wij iets mee hebben gedaan!

Wij zijn verbaasd over Kunstgras-Online. We zijn allereerst enorm goed geïnformeerd door het contactpersoon, die bijna heel de dag bereikbaar is en altijd netjes antwoord geeft! Ook wordt er veel meegedacht, wat een hoop scheelt als je niet helemaal zeker bent over wat je wilt. De levering kon erg snel geplaatst worden en is netjes op tijd geleverd. Verder waren wij iets vergeten, wat wij vervolgens achteraf besteld hadden, en dit werd de dag erna al geleverd.
Topzaak! Ga zo door!

Duidelijke informatie, goeie instructies en mooi gras
Na een offerte te hebben aangevraagd kwam ik in contact met Sander. Via hem kreeg ik de informatie die ik nodig had. Hij was duidelijk, gaf nog tips (waardoor ik ook nog voordeliger uit zou komen) en advies.
Goeie service!

Voel het beste gras onder je voeten kriebelen!

Bestel nu direct jouw gratis staaltjes kunstgras en ontdek de kwaliteit van Kunstgras-Online!

Hulp nodig?