Kunstgras Schutting

Kunstgras tegen de schutting

Kunstgras tegen de schutting

Kunstgras tegen de schutting is een geweldige oplossing om je tuin een nog groenere look te geven. Kunstgras als afrastering voor de tuin is niet alleen erg sierlijk, het zorgt er ook voor dat jouw tuin een stuk ruimer lijkt. Kunstgras tegen de schutting aan is dan ook 1 van de tuintrends voor de komende zomer.

Kunstgras SchuttingKunstgras als afrastering zorgt voor een sierlijke tuin

Kunstgras als afrastering zorgt voor een ontzettend sierlijke tuin. Ben je helemaal klaar met die saaie schutting? Kunstgras is een ontzettend duurzame oplossing en vergt geen onderhoud. Daarnaast behoudt het kunstgras van kunstgras-online haar kleur voor minimaal 8 jaar. Dat wil zeggen dat je zowel in de zomer- als wintermaanden kunt genieten van een heerlijke groene tuin. Het kunstgras als afrastering zorgt ook nog eens voor een geluidswand. Dat betekent dat je in de zomermaanden extra lang in de tuin kan zitten zonder dat de buren aan de bel trekken.

Kunstgras bevestigen tegen de schutting

Kunstgras bevestigen aan de schutting is eenvoudiger dan het lijkt. Het kan namelijk gewoon vast geschroefd worden aan het hout. Onze experts adviseren voor een lichtgewicht te kiezen aan de muur zodat het nog makkelijk wordt om het kunstgras te bevestigen aan de afrastering. Doordat het tuftdoek van onze kunstgrassen stevig zijn is het mogelijk om het kunstgras vast te schroeven. Het mosdraad en kunstgras zal over de schroef heen vallen, waardoor de schroef niet zichtbaar zal zijn. Een andere manier van kunstgras vastmaken aan de schutting door het vast te nieten in het hout. Ook hierbij zullen de nietjes in het kunstgras verdwijnen.

Kunstgras kantoorKunstgras aan de muur op kantoor

Kunstgras hoeft niet persé buiten geplaatst worden. Het kan ook prima binnen aan de muur worden geplaatst. Groen zorgt voor een rustgevend effect waardoor het ook erg geschikt is voor aan de muur in bijvoorbeeld op kantoor. Wilt u graag een levendig kantoor? Dan is kunstgras de ideale oplossing! Het rustgevende effect van kunstgras aan de muur zorgt voor creatieve ideeën die jouw werkprestaties kunnen verbeteren.

Kunstgras Green Wall is de trend voor komende zomer

De green wall van kunstgras is de zomertrend van komend jaar. Want hoe saai is het om de hele zomer tegen beton of hout aan te kijken? Met de green wall maak je je tuin extra levendig. Het zorgt voor extra ruimte in de tuin en daarbij hoef je de schutting planken niet weer opnieuw in de verf te zetten. Laat de green wall daarnaast doorlopen in het gazon. Dat zorgt voor een nog mooier effect waarbij je de tuin als een echt geheel maakt. Benieuwd welke kunstgrassen geschikt zijn voor de green wall? Bekijk nu onze kunstgras voor in de tuin of laat je adviseren door 1 van onze experts!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *