Projectinformatie

Locatie: Eindhoven

Oppervlakte: 30 m2

Kunstgrastype: Kunstgras Ziyech

Kunstgras laten leggen in Eindhoven

In Eindhoven hebben we deze mooie tuin voorzien van ons prachtige kunstgras de tuin was rond de 30 m2. De klant wou graag het gras vervangen door kunstgras omdat het gras niet groeide en het veel onderhoud nodig had. Ze zocht een lekker zacht type kunstgras maar ook realistisch omdat haar kinderen er veel op speelden, dus we hebben ons type Ziyech genomen. Ons kunstgras type Ziyech is een zeer mooi en zacht type die een erg budgetvriendelijke prijs heeft. We hopen dat de kinderen er lekker op kunnen spelen en ze er erg lang van kunnen genieten.

Hoe werkt Kunstgras-Online?

Kunstgras-online heeft een ruim assortiment aan kunstgras. Per situatie is er een type gras dat het meest aansluit bij de wensen. In dit geval gaf de klant een voorkeur voor advies aan huis. Dat betekent dat er een expert langskomt om de tuin in te meten, de situatie te bekijken en te adviseren aan de hand van onze stalen. Op basis hiervan hebben wij een offerte opgesteld. Na akkoord konden onze leggers binnen 2 weken aan de slag.

Vraag vandaag 100% vrijblijvend een gratis XL stalenbox aan!

Benieuwd naar al onze kwaliteiten kunstgras? Wij sturen je volledig vrijblijvend samples op van onze soorten kunstgrassen. Zo kun je in alle rust vanuit je tuinstoel bekijken welk type kunstgras het beste bij jou past. Uiteraard kun je daarbij ook advies vragen aan 1 van onze experts!

Onze voordelen op een rijtje:

  Persoonlijk contact

✓  10 jaar garantie

  Uitsluitend A-kwaliteit uit de Nederlandse fabriek

  Gratis en passende offerte op maat

✓  7 dagen per week klantenservice (ook bij vragen achteraf)

Hulp nodig?