Projectinformatie

Locatie: Groningen

Oppervlakte: 40 m2

Kunstgrastype: Kunstgras Figo

Kunstgras laten leggen in Groningen

In het mooie hoge noorden oftewel Groningen wilden deze mensen graag kunstgras hebben voor hun 2 honden. Wij zijn langs geweest om de situatie te bekijken en alles in te meten, van het huidige gras was weinig over. We hebben onze types kunstgras meegenomen die ideaal zijn voor honden en daar kwam ons type Figo uit, die vonden de mensen ook het mooist. Ze wilden graag alles door ons laten uitvoeren omdat ze zelf lekker wilden relaxen. Nadat wij deze prachtige tuin met kunstgras hebben voorzien waren ze er erg blij mee en konden de honden er weer lekker op spelen. Wij wensen deze mensen veel plezier van ons kunstgras.

Hoe werkt Kunstgras-Online?

Kunstgras-online heeft een ruim assortiment aan kunstgras. Per situatie is er een type gras dat het meest aansluit bij de wensen. In dit geval gaf de klant een voorkeur voor advies aan huis. Dat betekent dat er een expert langskomt om de tuin in te meten, de situatie te bekijken en te adviseren aan de hand van onze stalen. Op basis hiervan hebben wij een offerte opgesteld. Na akkoord konden onze leggers binnen 1 week al aan de slag.

Vraag vandaag 100% vrijblijvend een gratis XL stalenbox aan!

Benieuwd naar al onze kwaliteiten kunstgras? Wij sturen je volledig vrijblijvend samples op van onze soorten kunstgrassen. Zo kun je in alle rust vanuit je tuinstoel bekijken welk type kunstgras het beste bij jou past. Uiteraard kun je daarbij ook advies vragen aan 1 van onze experts!

Onze voordelen op een rijtje:

  Persoonlijk contact

✓  10 jaar garantie

  Uitsluitend A-kwaliteit uit de Nederlandse fabriek

  Gratis en passende offerte op maat

✓  7 dagen per week klantenservice (ook bij vragen achteraf)

Hulp nodig?