Projectinformatie

Locatie: Hoofddorp

Oppervlakte: 76 m2

Kunstgrastype: Kunstgras Robben

Kunstgras laten leggen in Hoofddorp

In Hoofddorp hebben wij een project van beide tuinen uitgevoerd. De buurmannen hadden de wens om de tuin samen aan te pakken en wouden hun gazon graag laten vervangen door kunstgras. Wij zijn ter plaatsen geweest om de hele situatie te bekijken en alles in te meten ook moesten ze natuurlijk een kunstgras type kiezen. De dag erna hadden we een mooie offerte gemaakt van ons kunstgras type Robben en die was snel akkoord. De week erop lag het kunstgras al in de tuin, zo snel kan het gaan dus. Wij hopen dat de buren er lang en veel plezier van hebben!

Hoe werkt Kunstgras-Online?

Kunstgras-online heeft een ruim assortiment aan kunstgras. Per situatie is er een type gras dat het meest aansluit bij de wensen. In dit geval gaf de klant een voorkeur voor advies aan huis. Dat betekent dat er een expert langskomt om de tuin in te meten, de situatie te bekijken en te adviseren aan de hand van onze stalen. Op basis hiervan hebben wij een offerte opgesteld. Na akkoord konden onze leggers binnen 1 week al aan de slag.

Vraag vandaag 100% vrijblijvend een gratis XL stalenbox aan!

Benieuwd naar al onze kwaliteiten kunstgras? Wij sturen je volledig vrijblijvend samples op van onze soorten kunstgrassen. Zo kun je in alle rust vanuit je tuinstoel bekijken welk type kunstgras het beste bij jou past. Uiteraard kun je daarbij ook advies vragen aan 1 van onze experts!

Onze voordelen op een rijtje:

  Persoonlijk contact

✓  10 jaar garantie

  Uitsluitend A-kwaliteit uit de Nederlandse fabriek

  Gratis en passende offerte op maat

✓  7 dagen per week klantenservice (ook bij vragen achteraf)

Hulp nodig?