Projectinformatie

Locatie: Zwolle

Oppervlakte: 20 m2

Kunstgrastype: Kunstgras Gakpo

Kunstgras laten leggen in Zwolle

In Zwolle hebben wij deze prachtige tuin opgeleverd met kunstgras. De wens was om het kleine gazon te verwijderen en er kunstgras te plaatsen zodat de kinderen er lekker op konden voetballen en hockeyen. Ook moest het kunstgras geschikt zijn voor een zwembad omdat er in de zomer een zwembad op komt. We hebben toen ons type Gakpo aangeraden omdat deze perfect is voor tegen een zwembad. Uiteindelijk waren ze zeer tevreden met onze legservice en blij met hun nieuwe kunstgras. We wensen deze mensen veel plezier en hopen dat jullie er lang van mogen genieten.

Hoe werkt Kunstgras-Online?

Kunstgras-online heeft een ruim assortiment aan kunstgras. Per situatie is er een type gras dat het meest aansluit bij de wensen. In dit geval gaf deed de klant een stalen aanvraag. Dat betekent dat wij gratis proefstaaltjes naar het adres sturen. Daarna krijgen we wat informatie en foto’s van de klant. Op basis hiervan hebben wij een offerte opgesteld. Na akkoord konden onze leggers binnen 2 weken aan de slag.

Vraag vandaag 100% vrijblijvend een gratis XL stalenbox aan!

Benieuwd naar al onze kwaliteiten kunstgras? Wij sturen je volledig vrijblijvend samples op van onze soorten kunstgrassen. Zo kun je in alle rust vanuit je tuinstoel bekijken welk type kunstgras het beste bij jou past. Uiteraard kun je daarbij ook advies vragen aan 1 van onze experts!

Onze voordelen op een rijtje:

  Persoonlijk contact

✓  10 jaar garantie

  Uitsluitend A-kwaliteit uit de Nederlandse fabriek

  Gratis en passende offerte op maat

✓  7 dagen per week klantenservice (ook bij vragen achteraf)

Hulp nodig?