Kunstgras Showroom

Wil jij kunstgras kopen bij de #1 Kunstgras showroom van Nederland, maar weet jij niet welk type kunstgras je wilt? Onze showroom is 7 dagen per week vrij te bezichtigen in Ruinerwold. Bij onze loods vind je een buitentuin waar al onze verschillende kunstgrassen zijn te bezichtigen op grote schaal. Hierdoor is het mogelijk om het kunstgras te voelen, te ruiken en eventueel te belopen.

Kunstgras showroom vrijblijvend bezoeken?

Onze kunstgras showroom is te vinden aan de Westerweiden 3A in Ruinerwold. Onze showroom is eenvoudig te bereiken via de A32 bij Meppel of via de N375 vanuit Hoogeveen. Doordat wij een buitentuin hebben kunnen onze kunstgras soorten op elke dag in de week worden bezichtigd. Het is daarbij niet nodig om een afspraak te maken met 1 van onze experts.

Showroom bekijken op afspraak?

Heb je liever direct contact met 1 van onze experts tijdens het bezichtigen van het kunstgras in onze showroom? Neem dan van tevoren even contact met ons op om een afspraak te maken! In dat geval zal 1 van onze experts je onder het genot van een kop koffie altijd kunnen voorzien van alle benodigde informatie.

Direct een afspraak maken?

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :