Stalen aanvragen? Wat houdt het in?

Het kopen van kunstgras is niet iets wat iedereen vanaf een plaatje doet. Er zit veel verschil in de soorten kunstgras. Denk hierbij aan de vezelhoogte, de kleur, de zachtheid en natuurlijk de prijs. Wij laten het verschil graag zien door 100% gratis onze stalen op te sturen.

Zodra je onder aan deze pagina je gegevens hebt achter gelaten krijgen wij een melding binnen. Wij stellen het pakket dan samen met 8 verschillende soorten kunstgras. Dit variërend in een prijsklasse van 21,95 tot 42,95 per m2. Je krijgt altijd de stalen uit het nieuwe assortiment zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit.

De stalen die je krijgt zijn 25 x 25 cm. Groot genoeg om je zintuigen aan het werk te zetten om de beste keuze voor jezelf te maken. Wij sturen een boekje mee waarin enkele tips staan waar je op moet letten bij het kopen van kunstgras en hoe je het kunstgras kunt leggen. Uiteraard is het ook mogelijk om het door ons te laten leggen.

Dit zeggen onze klanten:

Superservice!
Kunstgras-Online heeft een hele duidelijke website waarop ook veel uitgelegd wordt over de materialen. Je kunt stalen bestellen, deze worden snel geleverd en in een e-mail krijg je nog wat tips over het gras. Via WhatsApp kun je vragen stellen en je krijgt bijna onmiddellijk antwoord. De levering is snel en ziet er netjes uit.

Margreet, ‘s-Gravenzande

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

Probeer het zelf!

Kunstgras-Online heeft al veel mensen mogen voorzien van een prachtige laag kunstgras in hun tuin of op hun balkon. We ontvingen daarvoor een eindcijfer van een 9,6 gemiddeld, gebaseerd op 116 beoordelingen van het laatste jaar. 99% van onze gebruikers beveelt ons aan. Kijk, daar worden wij nou echt blij van! Wil jij zelf ontdekken waarom iedereen zo tevreden is over het kunstgras van Kunstgras-Online? Vraag hieronder dan jouw gratis kunstgras sample aan!

Meest populaire kunstgrassoorten

 • Voor Baby's

  Kunstgras Ziyech

   29,95
  per m²
 • Premium Quality

  Kunstgras Figo

   42,95
  per m²
 • Kunstgras van Gaal

   34,95
  per m²

Ik heb de stalen aangevraagd, wat nu?

Op werkdagen voor 16:00u aangevraagd is dezelfde dag nog verzonden. Via PostNL wordt je pakket vervolgens vaak de volgende dag al geleverd. Je ontvangt van ons een mailtje op het moment dat wij de stalen verzonden hebben. Het pakket wordt door PostNL aangeboden aan de deur.

Als je de stalen thuis hebt liggen, zullen wij je per mail nog een aantal tips geven om te bepalen welk type kunstgras het beste bij jouw situatie past. Uiteraard is het mogelijk om je situatie aan ons voor te leggen zodat wij met je mee kunnen denken.

Heb je het meest ideale type kunstgras gekozen? Bestel het via onze website of vraag een offerte bij ons op! Levering van de rollen kunstgras kan vaak al binnen 3 tot 5 werkdagen plaatsvinden. Laat je het kunstgras liever leggen? Vraag dan een offerte op via de mail!

Laat je gegevens achter en wij versturen 100% vrijblijvend onze stalen!

Hulp nodig?

Kunstgras van Topkwaliteit