Projectinformatie

Locatie: Zwartsluis

Oppervlakte: 55 m2

Kunstgrastype: Kunstgras Figo

Kunstgras laten leggen in Zwartsluis

Onze klant in Zwartsluis heeft het kunstgras laten plaatsen door Kunstgras-online. Deze mensen wilden graag een van de beste kwaliteit kunstgras in hun prachtige tuin aan het water omdat hun huidige gazon veel onderhoud nodig had en het gras groeide erg slecht. Deze klant heeft stalen aangevraagd en zo een keuze gemaakt voor een van onze premium types kunstgras. Wij hebben alles van a tot z uitgevoerd en de klant was zeer tevreden met het resultaat.

Hoe werkt Kunstgras-Online?

Kunstgras-online heeft een ruim assortiment aan kunstgras. Per situatie is er een type gras dat het meest aansluit bij de wensen. In dit geval gaf de klant een voorkeur voor de aanvraag van stalen. Dat betekent dat wij een prachtig doosje stalen naar de klant sturen met al onze soorten kunstgras, zo kan de klant rustig een keuze maken met welk kunstgras er in de tuin komt. Op basis van de klant zijn keuze hebben wij een offerte opgesteld. Na akkoord gingen onze leggers binnen 2 weken aan de slag.

Vraag vandaag 100% vrijblijvend een gratis XL stalenbox aan!

Benieuwd naar al onze kwaliteiten kunstgras? Wij sturen je volledig vrijblijvend samples op van onze soorten kunstgrassen. Zo kun je in alle rust vanuit je tuinstoel bekijken welk type kunstgras het beste bij jou past. Uiteraard kun je daarbij ook advies vragen aan 1 van onze experts!

Onze voordelen op een rijtje:

  Persoonlijk contact

✓  10 jaar garantie

  Uitsluitend A-kwaliteit uit de Nederlandse fabriek

  Gratis en passende offerte op maat

✓  7 dagen per week klantenservice (ook bij vragen achteraf)

Hulp nodig?