Verzending

Kunstgras-online streeft ernaar om jouw kunstgras zo spoedig mogelijk op je adres af te leveren. De levertijd van onze producten is variërend van 1 tot 3 werkdagen in Nederland. Bestel je vanuit België? Dan zal de verzendtijd 1 tot 5 werkdagen zijn. Wanneer je op werkdagen voor 11:00 uur besteld, wordt de order dezelfde dag nog verwerkt en meegegeven aan onze vervoerder. Afhankelijk van onze vervoerder wordt de levertijd bepaald.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten voor een order onder de €250,- bedragen €24,95. Orders boven de €250,- worden gratis thuis geleverd. 

Verzendkosten België

De verzendkosten voor een order onder de €500,- bedragen €59,95. Orders boven de €500,- worden gratis thuis geleverd. 

Tijd van levering

Wij adviseren om de gehele dag thuis te zijn tijdens de aflevering. Doordat onze vervoerder erg afhankelijk is van de snelheid van het lossen bij onze klanten is het lastig te bepalen hoe laat de order geleverd wordt. Op de dag van levering kun je ons contacteren om een verwacht levermoment op te vragen.

Dag van levering

Doordat kunstgras om een groot pakket gaat, is het handig dat je thuis bent bij aflevering. Mocht je niet thuis zijn tijdens de aflevering, dan zal onze vervoerder navragen of het kunstgras bij jouw thuis mag worden achtergelaten of bij de buren mag worden afgeleverd. Dit is op eigen risico.

Garantie

Kunstgras-online garandeert dat er voor alle door haar geleverde artikelen een garantietermijn geldt van minimaal 12 maanden. De factuurdatum geldt als begindatum van de garantie. Indien de hierboven genoemde garantie van toepassing is en het artikel een gebrek vertoont, zijn wij verplicht om binnen redelijke tijd, nadat je het gebrek hebt gemeld en het artikel met kopie van de factuur heeft toegezonden, het artikel te repareren of het te vervangen. De garantie vervalt, indien de koper de schade veroorzaakt door een onjuiste behandeling van het artikel, hetgeen ter beoordeling van Kunstgras-online is.

Let op! Beschadigingen die geconstateerd worden bij het afleveren dien je dit direct te melden aan de chauffeur, deze moet dat dan vermelden op de pakbon.