Kunstgras voor hoveniers

Ben jij hovenier en krijg jij vragen over kunstgras? Bij Kunstgras-online hebben wij een speciaal assortiment gericht op de hovenier. Samen met jou maken wij graag een collectie van kunstgrassen waarmee jij jouw klant kunt bedienen. Bij Kunstgras-Online profiteer je van een scherpe hovenierskorting. Daarnaast dragen wij zorg voor een XL-Stalenbundel waarmee jij jouw klant kunt overtuigen.

Voordelen als hovenier

Als hovenier geniet je bij Kunstgras-Online van vele voordelen. Hieronder zie je een opsomming van de verschillende voordelen en mogelijkheden

✔ Scherpe inkooptarieven. Je ontvangt bij ons een zeer goede marge op de adviesverkoopprijs.

✔ Flexibele leveringen. Wij bezorgen het op je bedrijf, maar indien gewenst ook rechtstreeks bij de klant. Afhalen is ook een optie.

✔ Eigen contactpersoon. Als zakelijke klant kom je niet in de wachtrij van ons telefoon, maar heb je rechtstreeks contact met 1 van onze accountmanagers.

✔ Levering uit eigen voorraad. Hierdoor kunnen wij snel en op maat leveren.

✔ Totaaloplossingen. Wij hebben alle benodigde accessoires op voorraad.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Laat hieronder je gegevens achter en Sander zal contact met je opnemen.

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)