Kunstgras-Online: Experts in Kunstgras

Kunstgras-Online is de place to be voor de aanschaf van kunstgras. Vanuit onze vestiging in Ruinerwold sturen wij dagelijks stalenpakketten en rollen kunstgras door heel Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast ontvangen wij in onze showroom aan de Westerweiden 3a sinds een tijdje ook onze klanten om de verschillende soorten kunstgras te tonen. Onze experts informeren je hier graag over alle ins & outs van kunstgras.

Snelle levering & Topservice

Kunstgras-Online heeft altijd een voorraad van meer dan 50.000 m2 kunstgras. Voorraad is de beste raad, waardoor wij vrijwel altijd uit eigen voorraad kunnen leveren. Naast de vaste vervoerders hebben wij ook een eigen vervoerdienst, waardoor wij snel bij jou thuis kunnen leveren. In overleg is een spoedlevering zelfs mogelijk. Bij ons kun je via WhatsApp 7 dagen per week terecht met je vragen, waardoor wij altijd snel kunnen reageren. Ook in het weekend.

Vinden anderen dit ook?

Wij zeggen niet zomaar dat wij topservice leveren. Dit is feedback dat wij terugkrijgen van onze klanten. Toch iets negatieve ervaring met ons? Wij zetten het graag om in een positieve ervaring. Lees hier de ervaringen met Kunstgras-Online.